Opinie

W Dentify dbamy o wysoką jakość usług, która przekłada się bezpośrednio na zadowolenie Pacjentów. Zależy nam na tym, aby każda osoba, która trafia do naszej kliniki, mogła w komfortowych warunkach i miłej atmosferze wyleczyć zęby.
Najlepszą wizytówką naszych usług są pozytywne rekomendacje Pacjentów. Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z wizyt w naszej klinice!

Dentify. Centrum implantologii i stomatologii estetycznej

5,0 40 reviews

  • Avatar Anna Kowalik ★★★★★ 2 dni temu
    Bardzo polecam!
    Wchodząc do Dentify jestem zawsze witana promiennym uśmiechem Pani Sylwii. Zawsze mogę liczyć na profesjonalne
    … More informacje i porady Pani Oli (oczywiście zawsze w bardzo miłej atmosferze), dotyczące samego stanu zębów, jak i też tego, jak powinnam o nie dbać. 😊
    Dentyści pracujący w Dentify to ludzie z powołaniem, którzy priorytetowo podchodzą do swoich zadań. Jeszcze raz bardzo polecam!
  • Avatar Leon BoskiMła ★★★★★ 3 miesiące temu
    Miła, kultularna i fachowa obsługa jestem bardzo pozytywnie zaskoczony . Uśmiechnięci młodzi specjaliści 😀 .Macie … More problemy z zębami to tam wam pomogą 😉
  • Avatar Maria Rypień ★★★★★ 4 miesiące temu
    W swoim życiu odwiedziłam wielu stomatologów, ale jeszcze nigdzie nie spotkałam się z tak profesjonalnym i jednocześnie … More miłym podejściem do pacjenta. Wizyta przebiega bezstresowo. Pan Dr Sucheta to Doktor przez duże D ! Najfajniejszy i najwyrozumialszy, polecam. Do Dentify mam ponad 40 km i każdy przejechany km wart jest tego miejsca.
  • Avatar Jacek Loewe ★★★★★ 8 miesięcy temu
    Wydawało mi się że dbam o zęby, ale gdy trafiłem do gabinetu okazało się, że trzeba dokonać higienizacji zębów. … More Skorzystałem z usługi przeglądu, usunięcia kamienia oraz piaskowania. Cały zabieg bardzo dokładny i kompletnie bezbolesny.
    Klinika na wysokim poziomie, Panie na recepcji niezwykle miłe. Klinika ładnie urządzona, dobrze wyposażona, zatrudnia profesjonalnych ludzi. Widać że jest dobrze zarządzana.
    Najwyższa jakość wykonania, za bardzo rozsądne pieniądze.

Dentify - Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej
5.0
Based on 15 reviews
powered by Facebook
NeXus Seven
NeXus Seven
2021-11-10T06:53:31+0000
Czy u dentysty można się zrelaksować? Zdecydowanie tak! Niebagatelny wystrój wnętrz i pyszna kawa z relaksującą muzyką... w tle. Obsługa bardzo miła i fachowa. Przed relaksem w fotelu, tomograf i omówienie dokładnego leczenia wraz z kosztorysem. Ceny nie są wygórowane, co najważniejsze wizyty są bezbolesne! Polecam Dentify!read more
Aneta Borkowska
Aneta Borkowska
2021-11-09T10:30:50+0000
Gorąco polecam higienizację w wykonaniu Pani Angeliki ! ☺️ zabieg przeprowadzony w bardzo miłej atmosferze, niezwykle... profesjonalnie i co najważniejsze z super rezultatem! Pani Angelika ma ogromną wiedzę, którą z chęcią dzieli się z pacjentami. Z całego 🤍 polecam każdemu 😀read more
Zofia Pośpiech Autor Ja
Zofia Pośpiech Autor Ja
2021-07-02T08:56:07+0000
profesjonaliści zabiegi fachowo wykonane i bezboleśnie miła pełna spokoju atmosfera
Asia Żebracka
Asia Żebracka
2021-02-23T21:13:50+0000
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, wizyta przebiegała w miłej atmosferze, a co najważniejsze bezboleśnie. ... Polecam wszystkim!read more
Przemek Pyka
Przemek Pyka
2021-02-17T10:44:42+0000
Gorąco polecam ekipę z Dentify - pełen profesjonalizm!👌
Monika Zarębska
Monika Zarębska
2020-05-13T21:28:55+0000
Doktor Wojciech Sucheta jest NAJLEPSZYM dentystą jakiego miałam okazje spotkać❤️ Wyróżnia go: niesamowita wiedza,... nieszablonowe podejście do pacjenta (Pan dr zawsze z pełną uwagą, troską wysłuchuje moich oczekiwań, potrzeb) Zawsze doradzi dobierając najlepszy plan leczenia - profesjonalizm na najwyższym poziomie!). Jak tylko usłyszałam o nowej klinice w Bielsku w której przyjmuje Pan doktor od razu pobiegłam zapisać się na wizytę! 😁😍- naprawdę! Powiem szczerze zawsze bałam się dentysty,ale to co zastałam w gabinecie Pana Doktor przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zaręczam - u niego nic nie boli!!! 😁 Gabinet jest przytulny, nowoczesny i przepięknie urządzony! Pan dr Sucheta jest przesympatyczną osobą - zawsze uśmiechnięty, serdeczny! Swoim optymizmem życiowym zaraża innych do tego stopnia,że człowiek zapomina o tym ,że jest u dentysty! Co mogę więcej powiedzieć? Serdecznie polecam z całego serca!!!read more
Angelika Garbarz
Angelika Garbarz
2020-05-13T14:38:24+0000
Dentify? Nowoczesny gabinet stomatologiczny na miarę XXI wieku. Obsługa oraz opieka medyczna na najwyższym europejskim... poziomie. Polecam wszystkim wizytę!read more
Daria Sucheta
Daria Sucheta
2020-05-11T19:10:37+0000
Z pewnością polecam gabinet Dentify, spotkacie się tutaj z kompleksowym i skutecznym leczeniem. Cały personel jest... przygotowany do pracy z dbałością o bezpieczeństwo pacjenta. Serdecznie polecam!read more
Sabina Pyka
Sabina Pyka
2020-05-11T18:26:29+0000
Bardzo polecam to miejsce! Obsługa pacjenta na najwyższym poziomie od samego progu, wszyscy uśmiechnięci i przyjażni.... Nowoczeny sprzęt, wysmakowane wnętrza, wszystko nowe i pachnące. Stomatolog cieprliwie odpowiada na pytania i, co najważniejsze - jest uważny i delikatny. Do tego pyszna kawa w poczekalni i po strachu przed wizytą nie ma śladu 🙂read more
Wojciech Byrski
Wojciech Byrski
2020-05-11T06:38:32+0000
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wystrój wnętrza, i panująca atmosfera na najwyższym poziomie. Wreszcie... wizyta u dentysty nie kończy się traumą! 😉 gorąco polecam!read more
Jagoda Ulfig
Jagoda Ulfig
2020-05-10T21:45:41+0000
Szczerze polecam! dr Wojciech Sucheta to lekarz z bardzo dużym doświadczeniem dla którego wykonywany zawód to pasja.... Bardzo uprzejmy, zawsze uśmiechnięty. Wszystko dokładnie wytłumaczy. Efekt końcowy leczenia przewyższył moje najśmielsze oczekiwania. Z całego serca polecam i dziękuje Doktorze 🙂 Ogromna wiedza + empatia + nowoczesny sprzęt = Najlepszy Stomatolog.read more
Jan Radomski
Jan Radomski
2020-05-10T19:35:38+0000
Bardzo polecam wizytę w Dentify. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług. Wszystko bardzo profesjonalnie, bez bólu... i w super atmosferze.read more
Agata Radomska
Agata Radomska
2020-05-10T19:13:48+0000
Gorąco polecam Dentify ! Jestem niesamowicie zadowolona z wizyty. Nie ukrywam, że do stomatologa chodzę raczej z... przymusu, gdyż nie jest to najmilsza dla mnie rzecz 😉 ale chyba najwyższa pora zmienić zdanie ! Wizyta u dr Wojciecha Suchety całkowicie mnie zaskoczyła. Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta. Przed wykonaniem jakiejkolwiek procedury wszystko dokładnie wytłumaczył, wiec od razu stres się zmniejszył. Dodatkowo oczywiście trzeba wspomnieć, że efekt leczenia był ekstra, a czas rekonwalescencji zdecydowanie krótszy niż się spodziewałam.read more
Katarzyna Ledwozyw
Katarzyna Ledwozyw
2020-05-10T18:44:28+0000
Serdecznie polecam! Nigdzie nie spotkałam się z tak wysoką jakością obsługi i profesjonalnym podejściem do pacjenta.... Można czuć się zaopiekowanym od wejścia do kliniki po wykonaną usługę. Bardzo zrozumiałe wyjaśnienie problemu i ustalenie planu leczenia. Poza tym estetycznie urządzone wnętrza i dobra lokalizacja!read more
Next Reviews
Oceń treść