Opinie

W Dentify dbamy o wysoką jakość usług, która przekłada się bezpośrednio na zadowolenie Pacjentów. Zależy nam na tym, aby każda osoba, która trafia do naszej kliniki, mogła w komfortowych warunkach i miłej atmosferze wyleczyć zęby.
Najlepszą wizytówką naszych usług są pozytywne rekomendacje Pacjentów. Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z wizyt w naszej klinice!

Dentify. Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej

4,8 49 reviews

  • Avatar natalia morawian ★★★★★ tydzień temu
    Z całego serca polecam Dentify. Jak większość ludzi mierze się z lękiem przed dentystami a tu trafiłam w takie miejsce … More gdzie przede wszystkim liczy się ludzkie podejście do pacjenta. Powoli przestaje wstydzić się uśmiechać a to najważniejsze. Dziękuje
  • Avatar Michalina Sowa ★★★★★ 2 miesiące temu
    Dojeżdżam do Dentify z Katowic - to już chyba mówi samo za siebie. 🙂
    Pierwszy raz trafiłam tutaj w zeszłym roku na
    … More przegląd zębów. Znaleziono u mnie m.in. niedokładnie wyleczony kanałowo ząb, który był do poprawy, kilka zębów do leczenia zachowawczego i zwrócono mi uwagę na problem ze szkliwem o którym nie miałam zielonego pojęcia, bo nigdy nikt mi o tym nie wspomniał (mimo że chodziłam regularnie na kontrole do innych placówek).
    Po kilku miesiącach jestem już na końcówce leczenia i wiem jakie błędy popełniałam w dbaniu o swój uśmiech. 🙂
  • Avatar Sabina Gałuszka ★★★★★ miesiąc temu
    Bardzo gorąco polecam, byłam na wizycie, żeby skonsultować diagnozę u innego dentysty, Pani doktor bardzo szczegółowo … More wyjaśniła wszystkie kwestie oraz wątpliwości, okazało się również że cenowo jest bardzo przystępnie co bardzo mnie zaskoczyło ponieważ robiłam wycenę w innym gabinecie, dlatego bez cienia wątpliwości podjęłam decyzję o leczeniu i po 1 wizycie jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm !
  • Avatar Kamila Osińska ★★★★★ 4 miesiące temu
    Co prawda byłam tylko na konsultacji ale była poprowadzona w tak profesjonalny sposób, że zdałam się na doświadczenie … More Lekarza, i będę leczyć zęby tak jak mi zaproponowano właśnie tam. Wszystko było omówione, ze szczegółami, wyczerpująco i bez pośpiechu. Pani na recepcji bardzo miła, profesjonalna obsługa. Panuje tam spokój i życzliwość co jest uważam potrzebne w takich miejscach. Żałuję, że wcześniej tutaj nie trafiłam. Ceny nie są wygórowane porównując do innych gabinetów. Tutaj liczy się pacjent a nie pieniądz !

Dentify Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej
Dentify - Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej
5.0
Based on 16 reviews
powered by Facebook
Sylwia Blaszke
Sylwia Blaszke
2022-05-13T18:01:14+0000
Polecam Ekipę z Dentify. Profesjonalne i indywidualne podejście do pacjenta. Na wizytach są wykonywane zdjęcia przed, w... trakcie i poleczeniu, dzięki czemu można widzieć postępy i efekty leczenia.Wizyty przebiegają w miłej atmosferze i oczywiście są za każdym razem bezbolesne.read more
NeXus Seven
NeXus Seven
2021-11-10T06:53:31+0000
Czy u dentysty można się zrelaksować? Zdecydowanie tak! Niebagatelny wystrój wnętrz i pyszna kawa z relaksującą muzyką... w tle. Obsługa bardzo miła i fachowa. Przed relaksem w fotelu, tomograf i omówienie dokładnego leczenia wraz z kosztorysem. Ceny nie są wygórowane, co najważniejsze wizyty są bezbolesne! Polecam Dentify!read more
Aneta Borkowska
Aneta Borkowska
2021-11-09T10:30:50+0000
Gorąco polecam higienizację w wykonaniu Pani Angeliki ! ☺️ zabieg przeprowadzony w bardzo miłej atmosferze, niezwykle... profesjonalnie i co najważniejsze z super rezultatem! Pani Angelika ma ogromną wiedzę, którą z chęcią dzieli się z pacjentami. Z całego 🤍 polecam każdemu 😀read more
Zofia Pośpiech Autor Ja
Zofia Pośpiech Autor Ja
2021-07-02T08:56:07+0000
profesjonaliści zabiegi fachowo wykonane i bezboleśnie miła pełna spokoju atmosfera
Asia Żebracka
Asia Żebracka
2021-02-23T21:13:50+0000
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, wizyta przebiegała w miłej atmosferze, a co najważniejsze bezboleśnie. ... Polecam wszystkim!read more
Przemek Pyka
Przemek Pyka
2021-02-17T10:44:42+0000
Gorąco polecam ekipę z Dentify - pełen profesjonalizm!👌
Monika Zarębska
Monika Zarębska
2020-05-13T21:28:55+0000
Doktor Wojciech Sucheta jest NAJLEPSZYM dentystą jakiego miałam okazje spotkać❤️ Wyróżnia go: niesamowita wiedza,... nieszablonowe podejście do pacjenta (Pan dr zawsze z pełną uwagą, troską wysłuchuje moich oczekiwań, potrzeb) Zawsze doradzi dobierając najlepszy plan leczenia - profesjonalizm na najwyższym poziomie!). Jak tylko usłyszałam o nowej klinice w Bielsku w której przyjmuje Pan doktor od razu pobiegłam zapisać się na wizytę! 😁😍- naprawdę! Powiem szczerze zawsze bałam się dentysty,ale to co zastałam w gabinecie Pana Doktor przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zaręczam - u niego nic nie boli!!! 😁 Gabinet jest przytulny, nowoczesny i przepięknie urządzony! Pan dr Sucheta jest przesympatyczną osobą - zawsze uśmiechnięty, serdeczny! Swoim optymizmem życiowym zaraża innych do tego stopnia,że człowiek zapomina o tym ,że jest u dentysty! Co mogę więcej powiedzieć? Serdecznie polecam z całego serca!!!read more
Angelika Garbarz
Angelika Garbarz
2020-05-13T14:38:24+0000
Dentify? Nowoczesny gabinet stomatologiczny na miarę XXI wieku. Obsługa oraz opieka medyczna na najwyższym europejskim... poziomie. Polecam wszystkim wizytę!read more
Daria Sucheta
Daria Sucheta
2020-05-11T19:10:37+0000
Z pewnością polecam gabinet Dentify, spotkacie się tutaj z kompleksowym i skutecznym leczeniem. Cały personel jest... przygotowany do pracy z dbałością o bezpieczeństwo pacjenta. Serdecznie polecam!read more
Sabina Pyka
Sabina Pyka
2020-05-11T18:26:29+0000
Bardzo polecam to miejsce! Obsługa pacjenta na najwyższym poziomie od samego progu, wszyscy uśmiechnięci i przyjażni.... Nowoczeny sprzęt, wysmakowane wnętrza, wszystko nowe i pachnące. Stomatolog cieprliwie odpowiada na pytania i, co najważniejsze - jest uważny i delikatny. Do tego pyszna kawa w poczekalni i po strachu przed wizytą nie ma śladu 🙂read more
Wojciech Byrski
Wojciech Byrski
2020-05-11T06:38:32+0000
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wystrój wnętrza, i panująca atmosfera na najwyższym poziomie. Wreszcie... wizyta u dentysty nie kończy się traumą! 😉 gorąco polecam!read more
Jagoda Ulfig
Jagoda Ulfig
2020-05-10T21:45:41+0000
Szczerze polecam! dr Wojciech Sucheta to lekarz z bardzo dużym doświadczeniem dla którego wykonywany zawód to pasja.... Bardzo uprzejmy, zawsze uśmiechnięty. Wszystko dokładnie wytłumaczy. Efekt końcowy leczenia przewyższył moje najśmielsze oczekiwania. Z całego serca polecam i dziękuje Doktorze 🙂 Ogromna wiedza + empatia + nowoczesny sprzęt = Najlepszy Stomatolog.read more
Jan Radomski
Jan Radomski
2020-05-10T19:35:38+0000
Bardzo polecam wizytę w Dentify. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług. Wszystko bardzo profesjonalnie, bez bólu... i w super atmosferze.read more
Agata Radomska
Agata Radomska
2020-05-10T19:13:48+0000
Gorąco polecam Dentify ! Jestem niesamowicie zadowolona z wizyty. Nie ukrywam, że do stomatologa chodzę raczej z... przymusu, gdyż nie jest to najmilsza dla mnie rzecz 😉 ale chyba najwyższa pora zmienić zdanie ! Wizyta u dr Wojciecha Suchety całkowicie mnie zaskoczyła. Pełen profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjenta. Przed wykonaniem jakiejkolwiek procedury wszystko dokładnie wytłumaczył, wiec od razu stres się zmniejszył. Dodatkowo oczywiście trzeba wspomnieć, że efekt leczenia był ekstra, a czas rekonwalescencji zdecydowanie krótszy niż się spodziewałam.read more
Katarzyna Ledwozyw
Katarzyna Ledwozyw
2020-05-10T18:44:28+0000
Serdecznie polecam! Nigdzie nie spotkałam się z tak wysoką jakością obsługi i profesjonalnym podejściem do pacjenta.... Można czuć się zaopiekowanym od wejścia do kliniki po wykonaną usługę. Bardzo zrozumiałe wyjaśnienie problemu i ustalenie planu leczenia. Poza tym estetycznie urządzone wnętrza i dobra lokalizacja!read more
Next Reviews
Oceń treść